Anmälan har öppnat till Miljö- och Kemidagarna 2018

I maj 2018 är det dags för åttonde Miljö- och Kemidagarna, en uppskattad konferens för alla som arbetar med kemikalie-, miljö- och arbetsmiljöfrågor

Under maj 2018 är det dags för åttonde Miljö- och Kemidagarna. En konferens för dig som arbetar med kemikalie-, miljö- och arbetsmiljöfrågor. Med intressanta föreläsningar, utställare och en trerättersmiddag med underhållning blir du uppdaterad på lagstiftning, får höra hur anda arbetar och utöka ditt nätverk.

Citat från tidigare deltagare
“Intressanta föreläsningar som gav inspiration och idéer. Kändes som en röd tråd över dagarna och föreläsningarna.”
“Intressanta föreläsningar, trevlig och god middag, bra samtal”
“Jag är mycket nöjd och ser fram emot att få en inbjudan även nästa år.”

Vi har redan bokat två föreläsare och fler kommer presenteras på Miljö- och Kemidagarnas egna hemsida www.kemidagarna.se

Ulf Ellervik är en återkommande och uppskattad talare och kommer tillbaka till Miljö- och Kemidagarna 2018. Under tidigare konferenser har Ulf föreläst om Njutning, Ond kemi och Den svåra konsten att leva: berättelser om evolution, elände och evigt liv. Årets föreläsningen kommer handla om vårt ursprung.

Kjell E. Hamnes kommer dela med sig av sin 40-åriga erfarenhet i verksamheter relaterade till kemikalier. jells vill att alla deltagare ska känna känslan av att deras arbete faktiskt gör stor nytta för både medarbetarna och arbetsplatsen. Målet men föreläsningen är också att både chefer och utövare  ska se värdet av förebyggande arbete.

Boka tidigt rabatt
Nu ger vi dig som anmäler dig tidigt en rabatt på 1.000 kr

Läs mer om Miljö- och Kemidagarna här

 

Boka tidigt rabatt hemsidan

TILL NYHETSARKIVET

Få råd och tips via email