EcoOnline är ny medlem i CSR Skåne

I höstas föreläste EcoOnline om kemikalielagstiftning och kemikaliehantering på CSR Skånes nätverksträff och nu har vi blivit medlemmar i nätverket

CSR Skåne – Tillsammans för ett mer hållbart Skåne

TEM:s nätverk CSR Skåne består av cirka 100 företag och organisationer i alla storlekar och inom vitt skilda branscher, men med ett gemensamt miljöintresse och samhällsengagemang. Nätverket samlar dessa organisationer för att möjliggöra kunskapsutbyte och affärsnytta. Genom våra träffar och seminarier skapar vi en mötesplats där offentliga verksamheter och näringslivet diskuterar sina utmaningar, där innovativa små aktörer kan möta etablerade giganter och där vi alla kan dela med oss av expertis och erfarenhet. Tillsammans med TEM:s andra nätverk Nordic Center for Sustainable Healthcare har vi nästan 160 medlemmar från företag, NGO:s, och offentlig sektor.

CSR Skåne hälsar EcoOnline välkomna på sin hemsida: “Vi är glada att få välkomna EcoOnline till CSR Skåne! Företaget kan, med hjälp av sitt digitala verktyg, bidra till en mer hållbar kemikaliehantering och vi ser mycket fram emot chansen att få samarbeta mer framöver” Läs hela nyheten här.

 

TILL NYHETSARKIVET

Få råd och tips via email