Kemikaliehantering i Trafikmagasinet

I Trafikmagasinets första nummer 2017 skriver chefsredaktören Johan Rietz om hantering av kemikalier i fordonsbranchen.

Hantering av kemikalier. Artikel i Motor Magasinet.

Nedan kommer några citat från artikeln. Om du inte redan nu prenumererar på tidningen kan du läsa mer här.

“Tro det eller ej, men många känner inte till vad som krävs av en verksamhet som använder kemikalier, antingen för att de inte sökt upp/fått information, de har inte tid eller de känner sig överväldigade över “allt” de behöver sätta sig in i. Man kan dick inte blunda för att de facto ställs höga krav på hantering av kemikalier, skyddsutrustning, dokumentation samt utfasning av ämnen”.

“…det fina i kråksången är att man med EcoOnline som partner sparar tid då säkerhetsdatabladen i systemet uppdateras automatiskt. Det många här inte vet är bland annat att lagen säger att kraven gäller för all verksamhet, att storleken på verksamheten inte spelar någon roll och att man är skyldig att bedriva egenkontroll”.

Vill du öka din kunskap? Ladda då ner våra kostnadsfria guider, tips och tricks här. Läs mer om regelverk du ska förhålla dig till här. 

Vill du hellre prata med någon på EcoOnline som kan visa hur våra system kan hjälpa just er verksamhet kan du nå oss på 031-757 81 50 och info.se@ecoonline.com

TILL NYHETSARKIVET

Få råd och tips via email